Palvelumme

Teollisuuden sähköasennukset

Meillä on monipuolinen kokemus teollisuuden sähköasennuksista. Olemme toteuttaneet hankkeita paperi,- mekaanisessa metsä- ja elintarviketeollisuudessa. Olemme tehneet kaikki sähköistykset keskijännitetöistä (20 kV) kaapelihyllyasennuksiin, kaapelointeihin ja kytkentöihin. Lisäksi olemme olleet mukana käyttöönottotehtävissä. Henkilöstömme tuntee erilaiset väyläratkaisut esim. profibus, ethernet ja asi. Meiltä löytyy osaamista logiikkaohjelmiin liittyen ja tarvittaessa teemme yhteistyötä alihankkijoiden kanssa. Hallitsemme myös taajuusmuuttajakäytöt ja pehmokäynnistykset.

Olemme sähköistäneet monia jätevedenkäsittelylaitoksia, vedenottamoja ja pumppaamoita. Merkittävin kohteemme on ollut Kotkan Mussalon jätevedenpuhdistamo.

Lisäksi teemme konepajateollisuudelle erilaisten tuotantolaitteiden sähköistyksiä. Teemme suunnittelun ja tarvittavan automaation esim. siirtolaitteisiin, imukuppitarraimiin ja magneettipuomeihin liittyen. Elintarviketeollisuuteen olemme sähköistäneet kuljetin,- annostelu- ja punnitusjärjestelmiä.

Oma keskusvalmistus tekee moottori- ja ohjauskeskukset, ohjauspulpetit ja riviliitinkotelot teollisuuskohteisiin. Sähköneliö on sertifioitu keskusvalmistaja, jonka tuotemerkki on JAKE.

Olemme tehneet asennusvalvontaa sekä Suomessa että ulkomailla.


BestSes

www.bestses.fi

ESP

www.espoy.fi

Pertunmaan LVI-asennus Oy

pertunmaanlvi.fi/

Copyright Sähköneliö Oy 2021. Suunnittelu ja toteutus DevNet Oy